XXX

Am descoperit o masca minune. De ce spun ca e minune? Pentru ca este naturala, foarte usor de preparat, avand in acelasi timp multe proprietati extraordinare. Un fel de 3 in 1.

Este vorba de masca de fata cu ulei de masline si cafea. Se poate folosi pentru toate tipurile de piele cand va doriti o curatare a fetei, fara ca pielea sa se usuce si sa tina.

Dupa ce o sa incercati sunt sigura ca o sa imi dati dreptate, caci va veti simti extraordinar.

Iata efectele:

-      Granulele de cafea macinata au efect exfoliant, curatind fata de impuritati.

-      Uleiul de masline are efect hidratant si emolient, hranind si catifeland fata.

-      Mirosul de cafea are efect reconfortant.

Cum se prepara?

Se pun intr-un vas 1 lingurita rasa de cafea macinata si 1 lingura de ulei de masline. Amestecul se aplica pe fata, evitand zona buzelor si ochilor. Se maseaza compozitia pe piele circular cateva minute, fara a apasa foarte tare pentru a nu irita pielea, apoi se clateste cu apa calduta (doar atat, nu folositi sapun sau altceva).

Atentie! Ca orice masca de fata, nu arata foarte estetic. Incercati sa nu va vada prietenul/sotul/copiii cat o aveti pe fata. Vor fi surpinsi – putin speriati :)

Incercati-o cu incredere si sa imi spuneti cum vi s-a parut!

4 Responses to Trucuri pentru frumusete

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>